Καλάθι Αγορών (0 Προϊόντα)
Το καλάθι είναι άδειο
Σύνολο: €0.00
Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός
Γυναικών Τριγώνου Ν. Έβρου

Τυρόπιτα

Η κλασσική και αξεπέραστη. Μοναδική στο είδος της, η τυρόπιτα, αποτελεί τον γευστικό πειρασμό κάθε μικρού και μεγάλου. Φτιαγμένη με αγνά ντόπια υλικά, πιστοποιημένο από την εταιρεία ΔΙΩ και κατά ISO 9000/2000 η τυρόπιτα μας φημίζεται στα πέρατα της χώρας. Ιδανικό πρωινό, εντυπωσιακό πιάτο για τους καλεσμένους σας, ελαφρύ βραδινό γεύμα, η τυρόπιτα ήταν και παραμένει πρώτη στις προτιμήσεις σας.

Κολοκυθόπιτα.

Γλυκιά ή αλμυρή η κολοκυθόπιτα αποτελεί μια από τις κλασσικές συνταγές αξιοποίησης των πολύτιμων δώρων της γης του Έβρου. Χειροποίητη, φτιαγμένη με αγνά ντόπια υλικά η κολοκυθόπιτα αποτελεί το καμάρι της τοπικής κουζίνας, με φήμη που από καιρό έχει ξεπεράσει τα όρια του νομού μας. Αποτελεί ιδανικό επιδόρπιο στην γλυκιά της εκδοχή και συγκλονιστικό συνοδευτικό του γεύματος στην αλμυρή της.

Σπανακοπρασόπιτα.

Αξιοποιώντας τα δώρα της γης, δημιουργήσαμε την σπανακοπρασόπιτα, μια πίτα με τοπική συνταγή που προέρχεται από τα παλιά τα χρόνια, όταν οι γιαγιάδες κι οι μαμάδες της περιοχής με περισσή φροντίδα και μεράκι φρόντιζαν την διατροφή των οικογενειών τους. Ο συνδυασμός των δύο αυτών χειμωνιάτικων λαχανικών είναι ιδανικός για μια υγιεινή διατροφή, ενώ παράλληλα αποτελεί το αντικείμενο του θαυμασμού των καλεσμένων σας.

Σουσαμόπιτα

Με την μαγική φράση «άνοιξε … σουσάμι» ανοίγει η πόρτα στο «δωμάτιο» των γεύσεων του εκπληκτικού αυτού τοπικού εδέσματος. Παρασκευάζεται από αγνά υλικά πιστοποιημένο από την εταιρεία ΔΙΩ και κατά ISO 9000/2000 και αποτελούν το καμάρι του γυναικείου αγροτουριστικού μας συνεταιρισμού.

Οι πίτες είναι κατεψυγμένες και πωλούνται μόνο χονδρική ( για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας)